Odaberite jaku SaaS eCommerce platformu

Uz MerchantPro dobijate pristup kompletno integrisanoj platformi i timu eksperata spremnih da Vas sprovedu kroz svaki korak

eCommerce performanse

MerchantPro je novi brend ShopMania BIZ platforme.

Naše novo ime najbolje definiše naših 15 godina iskustva u eCommerce oblasti, garantovanu stabilnost i performanse koje nudimo, izvanredne rezultate koje ostvaruju naši klijenti.

Tehnologija koja odgovara svakom biznisu

Razvijanje vašeg online poslovanja lako, sigurno uz minimalna ulaganja.

Uz MerchantPro više ne mora da angažujete razvojne timove, već možete da lansirate biznis bez brige o hardveru, hostingu ili održavanju softvera. Slobodni ste da se fokusirate na vašu razvojnu strategiju.

Kontinuirani razvoj i stabilnost

Rast i razvoj internet poslovanja je konstantan izazov i ono što je ranije funkcionisalo sada više ne donosi iste rezultate.

Mi konstantno dodajemo nove alate kojima možete odmah pristupiti, kako bi Vaš biznis rastao uprkos okruženju koje se veoma brzo menja. Sve naše funkcije prolaze kroz temeljnu procenu kvaliteta, koje nam omogućava da obezbedimo stabilan proizvod bez grešaka.

Izvanredna korisnička podrška

Jedan od najbitnijih razlloga zbog čega nas klijenti preporučuju je kvalitet podrške koju pružamo.

Bez obzira na to da li upravo počinjete sa MerchantPro ili ste sa nama duži vremenski period, naš tim za Korisničku podršku je tu da pomogne bilo kada, i pronađe rešenje koje odgovara Vašem biznisu. Mi živimo i dišemo eCommerce, i zbog toga imamo odličan uvid i efikasan pristup.