Sve alatke koje Vam trebaju, lake za korišćenje

Otkrijte šta je stvarno jaka eCommerce platforma. Fokusirajte se na svoje poslovanje, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Dizajn
koji prodaje

Naša besplatna dizajn galerija uključuje templejte koji su perfektno SEO optimizovani, prilagođeni za mobilne telefone i imaju veoma brzo vreme učitavanja.

Ukoliko ste zainteresovani za vaš sopstveni dizajn, možete ga sami kreirati ili vam mi možemo napraviti - imate potpun pristup da vršite CSS i HTML izmene.

- Dizajn koji donosi prodaju - Responsivni i mobile friendly templejti, W3C/XHTML - Potpuni pristup CSS i HTML izmenama direktno u browseru - Dinamički sistem banera - Integrisana blogging platforma - Intuitivni CMS za bolje upravljanje sadržajem

Privlači
prodaju i kupce

Dobijate pristup najefikasnijim alatkama za konverziju, kako bi vaša prodaja rasla i povećala se vrednost.

Budite primećeni na društvenim mrežama i na pretraživačima, podstaknite svoje kupce da dovrše poručivanje i pretvorite napuštene korpe u prodaju.

- Kompleksne promocije proizvoda i popust kuponi - Grupe kupaca sa preferiranim cenama - Upravljanje nedovršenim kupovinama - Ocenjivanje proizvoda i sistem za povratne informacije nakon isporuke - Automatsko obaveštavanje kada je proizvod ponovo na zalihama - CRM modul za lakše upravljanje klijentima - Email marketing apps integracija

Visoko rangiranje
u rezultatima pretrage

Vaša prodavnica je izgrađena na SEO friendly arhitekturi, kako biste se visoko rangirali u rezultatima pretrage pretraživača.

Naši klijenti koji su uspeli da budu na prvom mestu, kroz dnevno generisanu prodaju su najbolji dokaz.

- Napredna onsite optimizacija, dizajnirana i konstantno ažurirana od strane SEO eksperata - Prilagodljivi friendly URLs - Automatsko generisanje i slanje XML sitemaps pretraživačima - Hostovanje fajlova na visoko kvalitetnim serverima za veoma kratko vreme učitavanja - Automatsko generisanje 301 redirekcija i 404 stranica - Čist i jednostavan HTML kod, W3C validiran - SSL setup

Pouzdan hosting
besplatno

Brzina učitavanja je najbitnija za rangiranje visoko u rezultatima pretrage, kao i za povećanu stopu konverzije. Kao i brzina upravljanja vašom prodavnicom.

MerchantPro Cloud eCommerce sistem je uvek spremno da efikasno podrži uvećani broj korisnika, porudžbina, posete i stalno rastućeg kataloga proizvoda.

Bez obzira na volumen posećenosti, dobijate besplatan hosting na visoko kvalitetnim serverima i možete kreirati email naloge bez napora.

Lagana prodaja
bilo kojih proizvoda

Sa MerchantPro Vi ste kompletno pripremljeni za online prodaju za samo nekoliko minuta.

Postavite i organizujte lako svoj katalog proizvoda, bez obzira na konfiguraciju proizvoda.

- Automatski i zakazani izvoz proizvoda, sinhronizacija kataloga sa dobavljačima - Napredni sistem za zalihe i inventar - Predefinisani i prilagođeni izvoz proizvoda - Automatsko generisanje oznaka proizvoda sa kodovima za skeniranje - Sistem za dodatna polja za proširivanje kataloga proizvoda - Za prodaju fizičkih, digitalnih ili prilagođenih proizvoda

Obrada porudžbina
brza i jednostavna

Optimizujte vaše operativne tokove i povećajte performanse vaše online prodavnice!

Brza obrada porudžbina, jednostavno generisanje faktura, efikasno upravljanje prodajom i reklamacijama - sve na jednom mestu.

- Online i offline načini naplate, uključujući plaćanje na licu mesta - Fleksibilno upravljanje troškovima isporuke - Integracija sa kurirskim službama - Potpuno opremljeni računovodsveni sistem - Mogućnost više administratora sistema sa različitim nivoima ovlašćenja - Dinamički raspored i izvoz podataka o prodatim proizvodima

Neograničene mogućnosti

Fleksibilnost MerchantPro omogućava da razvijate svoj online biznis kao što ste planirali, od potpuno prilagođenog dizajna do integracije drugih rešenja koja su vam potrebna.

Ukoliko ste zainteresovani za dodatne funkcionalnosti, naš tim eCommerce specijalista sa preko 15 godina iskustva je tu da pomogne.

- Potpuna CSS i HTML kontrola, koja se menja direktno u browseru - Dedicated Shop IP - APIs & Webhooks - Prilagođeni formati za izvoz podataka - Sistem za više administratora sa različitim ovlašćenjima - Već dostupne integracije sa najznačajnijim third-party sistemima

Najpouzdanije
eCommerce rešenje

Vreme koje investirate u rast vašeg biznisa je suštinsko.

Sada se možete fokusirati na rast, dok MerchantPro vodi računa o hardveru i softveru i obezbeđuje Vam najstabilnije i najpouzdanije Cloud eCommerce rešenje.

- Cloud eCommerce arhitektura - 100% skalabilnost bez obzira na valičinu biznisa - Kompletna anti-fraud i anti-hacking zaštita - SPF & DKIM - Napredni sistem za dnevni backup - Hosting na visoko kvalitetnim serverima - Preko 99.9% uptime - 24/7 monitoring