Ovako funkcioniše partnerski program

Ako ste vlasnik agencije za oglašavanje, SEO agencija, ili influenser, ili jednostavno imate široku bazu pratilaca na društvenim mrežama, prijavite se za MerchantPro partnerski program i zaradite novac svaki put kada uvjerite kupca da razvije svoje online poslovanje sa MerchantPro platformom. Za svaku kupovinu pretplate koju generišete na platformi, imate koristi od mesečne provizije od 20%, na period od 2 godine. Win-Win kombinacija!

Nakon što je vaš affiliate nalog aktivan, na raspolaganju su vam svi potrebni alati za promociju kako biste postigli maksimalne rezultate.

Registrujte se za MerchantPro partnerski program i počnite zarađivati uz najbrže rastuću eCommerce SaaS!

Periodične provizije za prodaju koju ostvarite

Svaki put kada korisnici otvore nalog na platformi MerchantPro kao rezultat vaše preporuke, automatski se povezuju sa vašim partnerskim nalogom.

Od trenutka kada klijent kupi i plan usluga, počinjete da akumulirate proviziju od 20% vrednosti kupljenih planova, na period od 2 godine.

MerchantPro platforma je napravljena da podrži rast poslovanja i postigne performanse u eCommerce-u, tako da je možete sa poverenjem preporučiti što većem broju kupaca i povećati broj i vrednost vaših provizija.

Pomažemo vam da postignete najbolje rezultate

Da biste se pridružili partnerskom programu MerchantPro, nije vam potrebno iskustvo sa affiliate marketingom. Account menadžer će vam na raspolaganju od početka i savetovaće vas pri odabiru najbolje strategije promocije.

Vaš kontrolni panel partnera omogućuje vam pristup i bitnim promotivnim materijalima i alatima, kao i pregled vaših performansi, tako da možete lako pratiti svoje potencijalne klijente, prodaju i provizije.

Postanite MerchantPro partnerski član sada i otkrijte nove mogućnosti za stalno povećanje prihoda.

Postanite MerchantPro partnerski član danas

Vodite li reklamnu, SEO ili marketinšku agenciju, ili imate jaku zajednicu pratilaca, ili klijenata? Preporučite MerchantPro i zaradite periodične provizije!
Pridružite se programu