Drugi prodavci mogu prodavati u vašem marketplace-u

Pretvorite svoju MerchantPro online prodavnicu u marketplace i omogućite drugim trgovcima da prodaju svoje proizvode putem vaše platforme.

Zašto kreirati marketplace? Na ovaj način možete imati veći izbor proizvoda u svojoj online prodavnici, bez upravljanja dodatnim zalihama i istovremeno privući više novih kupaca. Osim toga, zadaci poput upravljanja porudžbinama, ili isporuke proizvoda mogu biti u potpunosti u nadležnosti drugih trgovaca, što vam omogućava da preuzmete manje rizika i povećate svoju profitabilnost.

Kao vlasnik marketplace-a, imate apsolutnu kontrolu nad Prodavcima, njihovim proizvodima, ali i nad porudžbinama i plaćanjima.

Potpuna kontrola nad ponudama i porudžbinama Prodavaca

Nakon što budu prihvaćeni kao prodavci u vašem MerchantPro marketplace-u, drugi prodavci mogu početi da postavljaju sopstvene proizvode na vaš sajt i u zavisnosti od vaših podešavanja, direktno mogu upravljati porudžbinama.

Međutim, Vi imate potpunu kontrolu nad svim radnjama prodavaca, unetim proizvodima i njihovim cenama. Ako se proizvodi automatski uvoze u marketplace pomoću feed-a koji je obezbedio Prodavac, cene se mogu dinamički prilagođavati na osnovu unapred definisane formule. Vaš marketplace, vaša pravila!

Automatska sinhronizacija između vašeg Marketplace-a i kataloga Prodavaca

Olakšajte prodavcima da svoje proizvode unesu u vaš marketplace uz pomoć funkcije automatskog uvoza proizvoda.

Osim kreiranja novih proizvoda, navedena funkcija takođe ažurira proizvode automatski u unapred definisanim vremenskim periodima, tako da ni vi, ni prodavci, ne morate brinuti o tačnosti podataka o proizvodu.

Nalozi prodavaca sa različitim pravima pristupa za obradu porudžbina

Kreirajte administratorske naloge za Prodavce sa ograničenim pravima u kontrolnom panelu marketplace-a. Na osnovu prava pristupa koje dajete, svaki prodavac može primeniti niz promena na svojim proizvodima, obraditi svoje porudžbine i poslati ih kupcima.

Kao vlasnik marketplace-a, imate potpunu kontrolu nad svim operacijama, ali možete izabrati i da njihovo upravljanje prepustite prodavcima. Moći ćete da se fokusirate na biznis, dok operativni deo rade drugi prodavci.

Eksponencijalni rast vašeg online poslovanja

Neke od najpopularnijih i najprofitabilnijih kompanija na svetu su zapravo Marketplace. Kao vlasnik, vaša pažnja bi trebalo da bude usmerena na privlačenje što većeg broja kupaca, ali i na pronalaženje kruga Prodavaca koji mogu ispuniti očekivanja vaše ciljne publike.

Ako je do sada pokretanje marketplace-a zahtevalo velika ulaganja i resurse, sada možete pristupiti novoj poslovnoj strategiji mnogo lakše. MerchantPro daje vam sve alate koji su vam potrebni da svoju online prodavnicu pretvorite u potpuno opremljen marketplace kako biste svoje poslovanje mogli povećati na viši nivo.