Kako instalirati aplikaciju Facebook komentari u prodavnici?

Da biste povećali onlajn eskponiranost vaše prodavnice, platforma MerchantPro nudi vam mogućnost da omogućite korisnicima da objavljuju recenzije proizvoda, uključujući i putem aplikacije Facebook komentari. Tako će se komentari posetilaca prikazivati i na web sajtu i na njihovim Facebook stranicama, povećavajući poznatost vaše prodavnice, a takođe i poverenje potencijalnih kupaca u proizvode i usluge koje nudite.

Otkrijte dalje kako možete instalirati aplikaciju u svoju prodavnicu MerchantPro i kako možete da kontrolišete komentare koje su objavili korisnici.

Instalacija aplikacije

Pre instaliranja aplikacije Facebook Komentari, potrebno je napraviti Facebook aplikaciju. Kasnije se možete vratiti u prodavnicu da biste izvršili sledeća podešavanja:

  1. Idite na Podešavanja > Aplikacije u aplikaciji Facebook Komentari i kliknite na dugme Instaliraj;
  2. Nastavite na stranici Instalirajte aplikaciju i povežite prodavnicu sa servisnom platformom treće strane; ako već imate svoju aplikaciju za komentare na Facebooku, unesite svoj Facebook AppID ID i tajni kod aplikacije. Ako nemate svoju aplikaciju, potrebno je samo da generišete Facebook AppID i tajni kod za aplikaciju;
  3. Kliknite na dugme Instalirajte aplikaciju i veza će se automatski uspostaviti.

Objavljivanje i moderacija komentara

Nakon instaliranja aplikacije, posetioci vaše prodavnice moći će da vide pri dnu stranica proizvoda opciju dodavanja komentara na Facebook-u. Oni će biti postavljeni i u prodavnici i na Facebook stranici korisnika, ako odabere i opciju Objavi i na Facebooku.

Da biste moderirali komentare koje su objavili korisnici, idite u prodavnicu na stranici proizvoda na kojoj se prikazuju Facebook komentari koje želite da moderirate i kliknite na dugme Alat za moderiranje iznad polja posvećenog dodavanju komentara; sistem će vas preusmeriti na odeljak za pregled komentara na stranici Facebook za programere, gde imate sledeće opcije:

  • Sakrij - opcija vam omogućava da sakrijete određene komentare koji su u suprotnosti sa smernicama web sajta;
  • Meni > Zabrana korisnika/Meni > Zabrani korisnika - opcija vam omogućava da određenom korisniku zabranite pravo na postavljanje komentara na web sajt putem aplikacije Facebook komentari.
Poslednji put izmenjeno: 22 Nov 2021
Je li ova stranica bila od pomoći?
Još uvek vam je potrebna pomoć?
Politika Privatnosti
Koristimo kolačiće da obezbedimo neophodnu funkcionalnost i poboljšamo vaše korišćenje sajta. Nastavkom pregleda sajta, slažete se sa našom Politikom Kolačića.