MerchantPro platforma

Otkrijte koje opcije i funkcionalnosti ima MerchantPro platforma za kreiranje internet prodavnice. Iskoristite sve prednosti najkompletnijeg i profesionalnog ecommerce rešenja u Srbiji za Vaš webshop.

Zašto je važno prikazati iskustva korisnika u Vašoj internet prodavnici?

Zašto je važno prikazati iskustva korisnika u Vašoj internet prodavnici Iskustva korisnika funkcionišu kao preporuke koje ulivaju poverenje u Vašu kompaniju

Popust kuponi – odlična strategija za povećanje prodaje i remarketing

Popust kuponi - najefikasniji način za povećanje prodaje i remarketing. Procenjuje se da će 60% mogućih klijenata kupiti novi proizvod ukoliko dobiju popust kupon. Popust kuponi – odlična strategija za povećanje prodaje i remarketing

Ultra fleksibilan sistem banera za webshop

MerchantPro platforma ima jedan od najprilagodljivijih sistema za banere koji Vam daje maksimalnu slobodu da ih podešavate kako god želite i iskoristite ih na pravi način.

Zašto u Vašem online shopu treba da imate cenu proizvoda izraženu u više valuta

Merchantpro platforma za kreiranje internet prodavnice ima već ugrađenu opciju za više jezika i više valuta, i u samo par klikova možete ih aktivirati. Ne mora da brinete jer se cena automatski preračunava po dnevnom kursu valute koju uključite.